Eetkamerkast

Interieurbouw Echt

Onderstaand kunt u alles vinden over interieurbouw in Echt. Als interieurbouwer nabij Echt weten wij bij Haemers-Klinkers namelijk heel goed hoe belangrijk het is om een kwalitatief afgewerkt interieur te hebben. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van uw maatwerkwens! Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1927 hebben wij al vele mooie projecten mogen realiseren. Lees hieronder snel verder wat wij voor u kunnen betekenen!

Over Haemers-Klinkers

Om een goed beeld te schetsen van het bedrijf, stellen wij ons eerst even voor.
Haemers-Klinkers is een bedrijf met veel ervaring en kennis op het gebied van ontwerpen en realiseren van particuliere interieurinrichting, winkelinrichting en zorg maatwerk oplossingen. Het bedrijf staat bekend om zijn jarenlange interieurbouw ervaring binnen de sector aangezien het opgericht is in 1927. De locatie van Haemers-Klinkers is in Ulestraten, maar door onze flexibiliteit zijn wij ook voor interieurbouw in Echt en omstreken makkelijk te bereiken. Door middel van onze passie voor het vak en de creativiteit binnen het bedrijf, zorgen wij ervoor dat al uw wensen op maat gerealiseerd worden.

Logo_FB

Onze werkwijze

Als interieurbouwer nabij Echt hebben wij een uitstekend werkende en persoonlijke formule ontwikkeld. Deze formule zorgt ervoor dat al uw wensen op maat gerealiseerd worden.
Vooraf aan een project wordt er een kennismakingsgesprek gehouden waarna wij een duidelijk plan kunnen maken door middel van inventarisatie. Nadat het plan gemaakt is, wordt er een vertaalslag gemaakt naar de praktijk. U kent de term wel; meten is weten. Wij komen bij u thuis om alles op te meten en te inventariseren zodat wij zeker weten dat ons maatwerk ook passend wordt.  Naast het passend maatwerk advies geven wij ook een technisch advies zodat u nooit voor verrassingen kunt komen te staan .

Na deze inventarisatie gaan wij een tweede gesprek met u aan. Binnen dit gesprek gaan we het hebben over de verschillende materialen die gebruikt gaan worden en maken we een persoonlijk digitaal ontwerp. Middels dit digitale ontwerp kunt u zien hoe het maatwerk eruit zal komen te zien. Hierna kunnen nog de laatste aanpassingen gemaakt worden om het zo precies naar uw wens te maken. Is alles akkoord? Dan gaan we beginnen met de productie.

Op onze locatie voor interieurbouw nabij Echt werken uitsluitend vakmensen. Hier gaan onze medewerkers met uw maatwerkplan aan de slag. Door middel van hoogstaande materialen worden plannen overgezet in een persoonlijke interieuroplossing. Nadat alles in onze werkplaats gemaakt is komen wij het bij u monteren. Op deze manier wordt u volledig ontzorgd. Service, kwaliteit en  persoonlijke aandacht is namelijk wat Haemers-Klinkers onderscheid en sterk maakt.

tuinhuis

Waarom Haemers-Klinkers?

De vakkennis van Haemers-Klinkers verdeelt zich over meerdere interieurs. Denk hierbij aan keukens, badkamermeubels, dressoirkasten, inloopkasten, TV meubels, winkelinrichtingen, volledige wooninrichtingen en inrichting van zorginstellingen. Staat hetgeen dat u zoekt niet in dit rijtje? Neem dan zeker contact met ons op en wij zullen het oppakken.

Veel bedrijven die gespecialiseerd zijn in interieurbouw in Echt, gebruiken al vele jaren dezelfde technieken. Echter, bij Haemers-Klinkers geloven wij erin dat er een groot belang is in het leren en toepassen van nieuwe technieken en programma’s, we blijven ons personeel opleiden en certificeren om altijd kwaliteit met de nieuwste inspiratie te combineren. Dit is de enige manier waardoor wij elke dag weer maatwerk van de hoogste kwaliteit kunnen leveren. Een voorbeeld van de innovatie is het gebruik van Solid Surface materialen zoals Hi-macs, Corian en zelfs combinaties met Plexiglas. Wanneer dit gecombineerd wordt met onze geavanceerde technieken krijgt u een recept die gegarandeerd succes oplevert.

Particuliere en zakelijke projecten

Bij Haemers-Klinkers weten wij zeker dat iedereen baat kan hebben bij een goede interieurbouw. Vandaar dat wij er als bedrijf voor hebben gekozen om zowel op de particuliere, zakelijke markt en zorg te opereren. Het maakt dus niet uit of u nu op zoek bent naar een nieuwe inloopkast of een geheel bedrijfsinterieur. Op de zakelijke markt houdt ons bedrijf zich naast de zorg vooral bezig met kantoor- en winkelinrichting en op de particuliere markt variëren de werkzaamheden tussen keukens, woonkamers en andere maatwerkoplossingen.
Haemers-Klinkers is als interieurbouw bedrijf nabij echt altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging, niks is te gek. Bent u deze nieuwe uitdaging? Neem dan eenvoudig en vrijblijvend contact met ons op! Ook buiten Echt zijn wij te vinden. Heeft u bijvoorbeeld uw maatwerkoplossing in Heerlen of Roermond nodig? Ook dan staan wij klaar voor u.