Keuken mat zwart

Interieurbouw Roermond

Haemers Klinkers vervult al uw wensen op het gebied van interieur op maat. Sinds 1927 zorgen we dat alle projecten met zorg geleverd en gemonteerd worden. Ons kantoor bevindt zich in Ulestraten, maar voor op maat gemaakte interieurbouw in Roermond komen we u natuurlijk ook helpen. Met onze passie voor het vakmanschap en creativiteit zorgen wij ervoor dat al uw maatwerkoplossingen gerealiseerd worden.

Werkwijze van Haemers Klinkers

Binnen onze werkwijze staat de klant centraal. Om uw maatwerkwens te realiseren, hebben wij u nodig. Wij vinden het belangrijk om bij het eerste kennismakingsgesprek een duidelijk beeld te krijgen van uw wensen en ideeën. Dit geeft ons de mogelijkheid om uw wensen te vertalen in een realistisch plan. Daarna volgt het belangrijkste onderdeel van maatwerk, het meten. We komen alles op meten wat nodig is om uw project zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren. Dit is hoe we de interieurbouw in Roermond perfect maken.

Aanpak

Nadat we kennis hebben van alle maten, gaan we nog een tweede keer in gesprek. In dit gesprek gaan we samen met u kijken wat voor materialen gebruikt gaan worden. Op basis hiervan gaan we een digitaal ontwerp maken wat visualiseert hoe uw project eruit zal gaan zien. Na het zien van het ontwerp heeft u natuurlijk nog de mogelijkheid om zaken aan te passen. Gaat u akkoord met de visualisatie? Dan starten wij met het productieproces.

Realisatie

In het machinepark gaan de monteurs aan de slag met de uitwerking van uw op maat gemaakte project. Hier wordt uw originele idee omgetoverd naar een prachtig interieur op maat. In combinatie met onze jarenlange ervaring en ons vakmanschap kunnen we u verzekeren van een prachtig interieur. Als laatste stap wordt uw project met zorg geleverd en gemonteerd. Is er toch nog iets niet helemaal naar wens? Geef dit dan zeker aan! In dit gehele proces staat een persoonlijke aanpak, kwaliteit en service op nummer 1.

Logo_FB

Innovatie

In Roermond zijn veel interieurbouw bedrijven die ieder jaar dezelfde technieken blijven gebruiken.  Voor ons is het belangrijk om nieuwe technieken, toepassingen en programma’s te gebruiken voor het realiseren van uw wensen. Dat is hoe wij elke dag interieur op maat met de hoogste kwaliteit bieden. Wij maken nu ook gebruik van Solid Surfaces materialen zoals Hi-Macs & Corian en zelfs combinaties van Plexiglas. Deze materialen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, texturen en vormen. Zo zorgen wij ervoor dat ieder project met kwaliteit en zorg wordt geleverd en wij uw interieur er stijlvol en vernieuwend uit laten zien.

Formaatzaag

Bedrijven en woningen

Wij hebben als organisatie de keuze gemaakt om zowel particulieren als bedrijven te helpen met hun project op maat. Bent u op zoek naar een op maat gemaakt interieur dat uw woonkamer helemaal compleet maakt of wilt u het hele interieur van uw winkel veranderen? Dat is allemaal geen probleem voor Haemers Klinkers. Badkamermeubels, dressoirkasten, inloopkasten, TV meubels, winkelinrichtingen, volledige wooninrichtingen en zakelijke ruimtes kunt u allemaal vinden bij onze projecten. Hier kunt u inspiratie op doen en zien wat de verschillende mogelijkheden zijn die wij u kunnen bieden. Het is geen probleem als uw gewilde project er niet tussen staat. Neem even contact met ons op en wij gaan samen met u kijken naar een passende oplossing. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden, en staan altijd klaar voor een nieuwe uitdaging. Wij bouwen in verschillende steden in Limburg zoals in Maastricht en Heerlen.

Heeft u interesse om een van uw maatwerkwensen door dé interieurbouwer nabij Roermond uit te laten voeren? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via ons e-mailadres: info@haemers-klinkers.nl, via ons telefoonnummer: +31 (0)43 364 42 42 of via een van onze social mediakanalen.