Woonkamer HK

Interieurbouw Heerlen

Op zoek naar een interieurbouwer in Heerlen, die maatwerk adviezen en de realisatie van de wensen van de klant centraal heeft staan? Dan bent u bij Haemers-Klinkers aan het juiste adres. Sinds 1927 is Haemers-Klinkers een begrip in Limburg en dit ziet u terug in onze mooie ontwerpen. Ofschoon onze werkplaats zich bevindt in Ulestraten, leveren wij ook op maat gemaakte interieurbouw in Heerlen. Wij laten met plezier uw maatwerkwensen in vervulling gaan, waarbij we graag de lijntjes zo kort mogelijk houden. Met de allerbeste materialen en een zeer persoonlijke opvolging zal uw project altijd met grote zorgvuldigheid uitgevoerd worden.

Wat is onze werkwijze bij interieurbouw in Heerlen?

Als interieurbouwer in en rondom Heerlen hebben wij een succesvolle en persoonlijke werkwijze ontwikkeld, waardoor uw maatwerkwensen ook echt werkelijkheid worden. Bij Haemers Klinkers gaan we daarom altijd op dezelfde transparante wijze te werk:

  • Adviesgesprek
  • Digitaal ontwerp
  • Productie
  • Montage

Een adviesgesprek betreffende uw maatwerkwensen

We beginnen met een adviesgesprek met onze klant, waarbij we inventariseren wat uw wensen en behoeften zijn ten opzichte van de interieurbouw. Deze zetten we om naar een persoonlijk maatwerkadvies. Iedere geslaagde interieurbouwoplossing begint met deze inventarisatie. Een tweede stap in deze fase is het inmeten. We meten alles op, want alleen zo kunnen we echt de gepersonaliseerde maatwerk oplossing leveren.

Een digitaal ontwerp maken

Wanneer we alles ingemeten hebben, nemen we weer contact met u op. Ditmaal bespreken we welke materialen u wil gaan gebruiken. Hierna maken we van het geheel een digitaal ontwerp, zodat u voor zich kunt zien hoe uw maatwerkoplossing eruit zal komen te zien. Voelt u vrij hier nog feedback op te geven, want feedback nemen we ter harte en zo nodig voeren we de nodige aanpassingen door om het ontwerp precies volgens uw wensen te maken. Ons doel is om u zoveel mogelijk te ontzorgen gedurende het gehele proces. Als u akkoord gaat met de visualisatie, dan kunnen we het productieproces in gang zetten.

Productie

Het productieproces

Tijdens het productieproces wordt er in onze werkplaats door onze professionele interieurbouwers gewerkt aan de realisatie van uw maatwerkwensen. We maken gebruik van hoogwaardige materialen zoals Hi-macs & Corian daarnaast werken we met, hout, MDF, Multiplex, Spaanplaat en Plexiglas en diverse soorten HPL en Melamine. Door de goede kwaliteit van onze materialen kunnen we deze materialen vrijwel overal toepassen. Voor uw exterieur of interieur? Voor woningen of kantoorruimtes? Het kan allemaal.

Montage

De laatste fase in ons stappenplan is de montage en installatie op locatie. Wij geven u de zekerheid dat uw interieurbouw in Heerlen tot in het kleinste detail perfect en natuurgetrouw wordt gemonteerd. Hierdoor maken we onze belofte van kwaliteit, service en persoonlijke benadering die we vanaf het begin van het traject beloofden, zondermeer waar. We staan bekend om onze kwalitatieve nazorg en service. U kunt ons telefonisch bereiken of per mail via onze contactpagina. Of neem contact met ons op via social media. We zijn te vinden op Instagram, Facebook en LinkedIn.

Formaatzaag

De voordelen van Haemers Klinkers

U kunt ons voor iedere gewenste interieurbouwoplossing in Heerlen inschakelen. Wij verzorgen al uw interieurvraagstukken en of wensen. Daarnaast bieden we keukens, badkamermeubels, dressoirkasten, inloopkasten, TV meubels, winkelinrichtingen, volledige wooninrichtingen en zakelijke ruimtes aan. Bekijk op deze pagina een aantal van onze projecten om een beeld te krijgen. Staat uw gewenste maatwerkoplossing niet tussen de opties die wij aanbieden? Geen probleem, laat het ons gewoon weten en we gaan ermee aan de slag! Veel bedrijven die interieurbouw aanbieden in Heerlen, hanteren jaar in jaar uit dezelfde technieken. Maar bij Haemers-Klinkers geloven we in het belang van het leren van nieuwe toepassingen, programma’s en technieken. Alleen op die manier kunnen we elke dag maatwerk van de hoogste kwaliteit leveren. Zo maken we nu bijvoorbeeld gebruik van Solid Surfaces-materialen zoals Hi-macs en Corian. Combineer deze moderne technieken met onze persoonlijke aanpak en klantgerichtheid, en u heeft het recept voor succes dat velen voor u al hebben mogen ervaren!

Wilt u naast interieurbouw in Heerlen ook een professional vinden in Maastricht, Sittard of Echt? Haemers Klinkers is ook in deze steden actief en helpt u graag aan een succesvolle interieurbouw in deze steden.