Keuken Corian

Interieurbouw Maastricht

Haemers Klinkers is al sinds 1927 een begrip in Limburg. Diepgaande maatwerk adviezen, mooie ontwerpen en het realiseren van klantwensen staan centraal sinds dag 1. Dit is ook terug te zien aan de op maat gemaakte interieurbouw in Maastricht! Hoewel onze werkplaats zich bevindt in Ulestraten, is het vanzelfsprekend dat wij uw maatwerkwens in Maastricht met veel plezier vervullen. Wij houden onze lijnen graag kort en persoonlijk, zo weet u dat u altijd de hoogste prioriteit heeft en uw project met zorgvuldigheid wordt uitgevoerd.

Aanpak van Haemers Klinkers

Als interieurbouwer in de buurt van Maastricht hebben wij een persoonlijke en goed werkende formule om ervoor te zorgen dat ook uw maatwerkwensen realiteit worden. Zo zorgen wij ervoor dat we met u, tijdens ons kennismakingsgesprek, een goede en duidelijke inventarisatie maken. Op deze manier kunnen wij uw wensen en behoeften van u goed vertalen naar een realistisch maatwerkplan. Een mooi interieur begint namelijk bij een duidelijke inventarisatie. Vervolgens maken we de vertaalslag naar de praktijk. Zoals men zegt: meten is weten. Dit is dus ook het eerste wat we komen doen, alles opmeten wat nodig is. Enkel op deze manier kunnen wij maatwerk leveren.

Na het inmeten van de door u gewenste maatwerkoplossing die wij als interieurbouwer nabij Maastricht gaan uitwerken gaan we weer met u in gesprek. We kijken namelijk samen met u welke materialen gebruikt gaan worden, vervolgens maken we een digitaal ontwerp zodat u kunt visualiseren hoe uw maatwerkoplossing er uit gaan zien. Aan de hand hiervan maken we de laatste aanpassingen om het precies volgens klantwens te maken. We ontzorgen u namelijk overal waar mogelijk. Bent u akkoord met de visualisatie? Dan gaan we over op de productie!

Onze werkplaats, waar enkel vak mensen werken, is de plek waar de interieurbouw in Maastricht wordt gerealiseerd. Hier gaan onze geweldige werknemers aan de slag om jouw ruimte op maat te maken. De eerder opgemeten maten worden hier, in combinatie met deze hoogstaande materialen, omgetoverd naar een prachtig interieur. Hierna rest nog maar één ding: monteren. Uw project wordt met zorg en perfectie gemonteerd, ook hierin wordt u compleet ontzorgd. Kwaliteit, service en een persoonlijke aanpak staan van het eerste gesprek tot het monteren hoog in het vaandel. Heeft u tussendoor ergens vragen over of moet iets anders? Geef het vooral aan! Wij willen namelijk uw droom realiseren, dat kan niet zonder u.

Logo_FB

Waarom kiezen mensen voor Haemers Klinkers?

Onze vakkennis en persoonlijke begeleiding strekt over meerdere interieurs. Binnen onze projecten vindt u keukens, badkamers, (inloop)kasten, dressoirs, TV-meubels, winkelinrichting, woonkamers, exterieur en zakelijke ruimtes. Staat uw gewilde maatwerkoplossing hier niet tussen? Geen probleem, laat het ons weten en wij pakken het aan! Veel bedrijven die doen aan interieurbouw in Maastricht zullen jaar in en jaar uit dezelfde technieken gebruiken. Bij Haemers Klinkers geloven wij erin dat het van belang is om nieuwe toepassingen, programma’s en technieken te leren. Enkel zo kunnen wij elke dag maatwerk van de hoogste kwaliteit leveren. Zo maken wij nu ook gebruik van Solid Surfaces materialen zoals plexiglas en Hi-macs & Corian. Combineer deze geavanceerde technieken met onze persoonlijke aanpak en klantprioriteit en je krijgt een recept voor succes die velen voor u al hebben mogen ervaren!

Karikatuur HK

Particulier en zakelijk

Wij geloven er heilig in dat iedereen baat heeft bij een goede interieurbouw service in Maastricht. Daarom hebben wij de keuze gemaakt om zowel mens als bedrijf te helpen. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een partij die uw woonkamer helemaal nieuw maakt of u een complete bedrijf interieur wilt renoveren: Bij Haemers Klinkers bent u in de best mogelijke handen. Ons personeel, die samen de juiste specialiteiten hebben om elk probleem op te lossen, staan altijd klaar voor die nieuwe uitdaging. Ben jij die nieuwe uitdaging?

Wij nemen uw klus ook aan in de omgeving van Maastricht, bent u dus gevestigd in Heerlen of Valkenburg? Dan komen wij graag uw interieur op maat realiseren op uw locatie!