interieurbouw sittard

Interieurbouw Sittard

Haemers Klinkers, opgericht in 1927, is een bedrijf met ruime ervaring en kennis op het gebied van ontwerp en realisatie van interieurinrichting, detailadvies en winkelinrichting. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw interieur te laten stralen, of het nu gaat om uw kast, keuken of woonkamer. Onze locatie is in Ulestraten, maar ook voor interieurbouw in Sittard zijn wij bereikbaar met professioneel advies. Met dé interieurbouwer nabij Sittard is eindeloos interieurgenot gegarandeerd.

Hoe Haemers Klinkers te werk gaat

Voor maatwerkoplossingen in Sittard en omstreken biedt Haemers Klinkers een gestructureerde manier van werken waardoor het proces van begin tot eind soepel verloopt. Natuurlijk is het belangrijk om rekening te houden met uw wensen en behoeften. Om te beginnen is de eerste ontmoeting belangrijk om een ​​duidelijk beeld te krijgen en uw ideeën tot leven te brengen. Een mooi interieur begint immers met een duidelijk persoonlijk plan. Dit zal uiteindelijk werkelijkheid worden. Dat wil zeggen, de daadwerkelijke uitvoering. Wij komen onze beloftes na en leveren een passende en kwalitatieve service. Zoals het gezegde gaat: meten is weten. Wij kunnen u volledig ontzorgen door alles in te meten en een oplossing op maat te bieden.

Voorbereiding

Na een kennismaking en opmetingen door onze interieurbouwer nemen we weer contact met u op. Samen met u bespreken we welke materialen u het mooist vindt en passen we deze uiteindelijk toe in uw interieur. Als dat klaar is, maken we een digitaal ontwerp. Hierdoor kunt u het ontwerp van de ruimte visualiseren voordat er fysieke wijzigingen worden aangebracht. Eventueel laatste aanpassingen maken aan het digitale ontwerp. We nemen volledig al uw zorg weg. Als u akkoord gaat met de visualisatie, gaan we over tot productie.

Realisatie

Samen met ons in de interieurbouw werkplaats in de buurt van Sittard gaat uw project van start. Hier wordt het reeds beschreven digitale ontwerp gerealiseerd door onze ervaren medewerkers. Om deze reden gebruiken we hoogwaardige materialen om de ruimte op elkaar af te stemmen. Met deze materialen maken wij van uw ruimte een prachtig interieur. Als dat eenmaal is gebeurd, rest er nog maar één ding:
montage. Zo garanderen we dat uw interieur tot in het kleinste detail perfect en natuurgetrouw wordt gemonteerd. Hierdoor zijn de kwaliteit, service en persoonlijke benadering die voor ons het belangrijkst zijn, voldoende gewaarborgd. Heeft u in de tussentijd nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij willen u helpen uw maatwerkwensen te verwezenlijken. Het is iets wat we alleen samen kunnen doen.

interieurbouw sittard

Haemers Klinkers als betrouwbare partner

Sinds onze oprichting hebben we heel wat expertise en knowhow opgebouwd en dat kunt u terugzien terug in een aantal van onze interieurs. Bekijk onze projecten waar u keukens, badkamermeubels, dressoirkasten, inloopkasten, TV meubels, winkelinrichtingen, volledige wooninrichtingen en zakelijke ruimtes kunt vinden, maar dit betekent niet dat we alleen deze projecten doen. We staan ​​altijd open voor nieuwe uitdagingen en delen deze graag met u. Deel gerust uw wensen die nog niet op onze projectpagina staan. Bij Haemers Klinkers houden we van de handen uit de mouwen steken en dat kan volgens ons met de interieurbouw Sittard. We leren elke dag om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, programma’s en technieken. Onze monteurs worden continue getraind en gecertificeerd om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. We gebruiken momenteel ook Hi-macs en Corian (deze zijn geclassificeerd als solid surface-materialen) en zelfs combinaties met Plexiglas. Juist dankzij het gebruik van deze materialen zijn wij innoverend waardoor wij uw interieur er stijlvol uit laten zien.

interieurbouw sittard

Interieur voor zowel particulier als zakelijk

Als interieurbouwer dichtbij Sittard hebben wij ons gericht op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Omdat we ervan overtuigd zijn dat iedereen kan profiteren van een goed interieur. Voor particulieren bieden we oplossingen op maat voor elke ruimte in huis, van de keuken tot de woonkamer tot de badkamer. Haemers Klinkers biedt een breed scala aan diensten voor de zakelijke markt, waaronder kantoorinrichting, winkelinrichting en meer. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en onze ontwerpen zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant. Samengevat:
voor ieder wat wils!

Wij zijn actief in Limburg en bouwen uw droom interieur in verschillende steden zoals Echt, Roermond en Kerkrade.