Keuken mat zwart

Interieurbouw Limburg

Op deze pagina leest u alles over interieurbouw in Limburg. Als interieurbouwer in Limburg weten wij namelijk als geen ander hoe belangrijk het is dat uw interieur goed is afgewerkt. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een comfortabele en gezellige woonkamer, of juist een praktische keuken. Ook voor het advies en ontwerp van het interieur van uw winkelinrichting kunt u bij ons terecht. Lees snel verder als u meer over ons wil lezen of klik hier en laat u inspireren door een van onze projecten.

Over ons

Om een goed beeld te kunnen geven van ons bedrijf, zullen we ons allereerst even voorstellen. Het ontwerpen en realiseren van interieur is niks nieuws voor Haemers-Klinkers. Wij van Klinkers Interieurproducties bieden namelijk al sinds 1927 advies en ontwerpen over winkelinrichting. In de meeste gevallen mogen we ons eigen advies en ontwerp ook realiseren. Daarnaast is er Haemers Interieur en Design. Zij leveren al sinds 2019 maatwerk in de vorm van verschillende diensten voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Vanaf 2021 hebben deze bedrijven hun krachten gebundeld om zo uit te groeien tot Haemers-Klinkers Interieur en Design. Vakmanschap, maatwerk, kwaliteit en service staan bij ons dan ook zeer hoog in het vaandel. Zo proberen we uw interieurwensen op maat te creëren.

Logo_FB

Interieurbouw oplossingen in Limburg

Het is voor ons vanzelfsprekend om uitsluitend met de hoogste kwaliteit materialen te werken. In combinatie met onze jarenlange ervaring en ons vakmanschap kunnen we u verzekeren van een duurzaam interieur. We proberen dan ook zo goed mogelijk met u samen te werken zodat we er op deze manier, samen met u, voor kunnen zorgen dat het interieur precies is zoals u het wilt. Alleen op deze manier kunt u honderd procent tevreden zijn met het resultaat en alleen dit zal ervoor zorgen dat ook wij tevreden kunnen zijn met ons werk.

Onze materialen

Wij maken, naast het gebruik van hout, altijd gebruik van plexiglas. Dit glas is niet alleen sterker dan gewoon glas, het is ook nog eens lichter, eenvoudiger te bewerken én duurzaam.

Hiernaast maken wij gebruik van zogenaamde Solid Surfaces materialen in de vorm van Hi-macs en Corian. Deze materialen hebben vele voordelen en zijn dan ook van hoge kwaliteit. Zo zijn ze om te beginnen duurzaam. Daarnaast zijn ze bestand tegen vlekken en chemische stoffen, zijn deze materialen zeer hygiënisch doordat ze een gesloten oppervlakte hebben, zijn ze thermisch vervormbaar en zijn ze hierdoor nagenoeg naadloos te verlijmen. Naast al deze voordelen die u zult merken tijdens het gebruik van deze materialen, zijn er ook genoeg keuzemogelijkheden. Deze materialen zijn namelijk zowel in driedimensionale als in organische vormen mogelijk en zijn daarnaast ook nog eens in vele verschillende kleuren en texturen verkrijgbaar. Dit allemaal zonder ook maar een klein beetje in te leveren op kwaliteit. Hierdoor proberen wij ons te onderscheiden van de rest als dé interieurbouwer in Limburg.

materials

Onze projecten

Als u, naast informatie over onze materialen, wilt zien wat de mogelijkheden zijn die wij kunnen bieden. U kunt zich dan ook laten inspireren door een kijkje te nemen in ons portofolio en op deze manier te bekijken wat de mogelijkheden zijn die wij aan u kunnen bieden. Wij zijn er namelijk om u te ondersteunen en te helpen met het waar maken van uw maatwerkwensen, of het nu gaat om een renovatie of een nieuwbouwproject.

Hebben wij uw interesse weten te wekken en wilt u uw volgende interieurbouw project in Limburg door ons laten uitvoeren? Wij zullen altijd klaar staan om u hierbij te helpen. Zo kunnen wij u helpen in verschillende steden in Limburg, waaronder Sittard en Heerlen. Schroom dan ook zeker niet om contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen via ons E-mailadres: info@haemers-klinkers.nl, via ons telefoonnummer: +31 (0)43 364 42 42 of via een van onze sociale mediakanalen. Onze werkplaats is tevens gevestigd in Ulestraten waardoor wij in Limburg snel kunnen schakelen op het gebied van interieur bouw.